Ota yhteyttä

Sähköposti: info@peltosirkuntila.fi

Puhelin:
050 463 5533

Slideshow

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

 Tule viettämään aikaa Peltosirkun tilalle, jossa sinua palvelee iloinen henkilökunta. Astu peremmälle ja nauti kahvion tarjoamia suussa sulavia herkkuja, tule marjatilalle ja osta mansikoita kotiin vietäväksi joko valmiiksi poimittuna tai myöhemmin kesällä itse poimien! Myynnissä myös kauden lähivihanneksia, oman kahvion tuotteita, omia marjajalosteita ja hämäläisen myllyn tuotteita sekä lahjatavaroita. 

 Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa. Marjamme eivät siten ole luomumarjoja. Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä. Lisäksi poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään myyntiin. Muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten. 


Tiedotteet

 •   Takaisin
 • Vadelman satokausi päättyy
  Vadelman satokausi päättyy 7.9.2019 ja tilan myynti sulkeutuu. Karhunvadelmaa kypsyy vielä muutaman viikon ajan. Sitä voi tiedustella sähköpostilla tai soittamalla. Myös pakastettuja marjoja voi tiedustella sähköpostilla tai soittamalla.
  Lue lisää
 • Aukioloajat
  Koulut alkavat ja asiakkaiden määrä vähenee. Vadelman itsepoimintaan voi varata aikoja joka päivälle ja samoin vadelmalaatikoita voi varata ja tulla noutamaan joka päivä, mutta varsinainen tilamyynti on avoinna vain torstaista sunnuntaihin.
  Lue lisää
 • Marjatilanne
  Mansikan satokausi päättyy. Kesän helteet lyhensivät mansikan satokautta. Saatavilla vain rasiamansikkaa. Vadelmaa saatavilla rasioissa ja laatikoissa. Kovan kysynnän vuoksi laatikoiden varausaika noin 3 päivää. Vadelman itsepoiminta ajanvarauksella, jotta marjaa riittää kaikille poimijoille. Meidän tilan ensimmäiset karhunvadelmat ovat kypsyneet! Saatavilla rasiamarjana. Mustaherukan satokausi jatkuu maksimissaan elokuun puoleen väliin asti.
  Lue lisää
 • Marjatilanne
  Tänä keväänä istutetut mansikat tuottavat hyvin satoa! 5 kg-mansikkalaatikoita edelleen saatavilla. Myös mansikan itsepoiminta jatkuu. Mustaherukkaa hyvin saatavilla! Sen satokausi kestää vain pari viikkoa. Mustaherukan itsepoimintaa tällä ja ensi viikolla! Vadelma kypsyy tänä vuonna hitaasti. Myymme rasiavadelmaa ja ensimmäisiä vadelmalaatikoita. Vadelman itsepoiminta alkaa ensi viikolla.
  Lue lisää
 • Synttärit ja Herkkujen Yö
  Lämmin kiitos sekä synttärivierailijoille että Herkkujen Yön vierailijoille! Edelleenkin suosittuja herkullisia mansikka-, vadelma- ja savulohivohveleita sekä uutuutena kasvistäytevohveleita saatavilla kesäkahviossamme! Myös marja-jäätelö buffee sekä kesäisiä leivonnaisia!
  Lue lisää
 • Peltosirkun tila 10 vuotta
  Peltosirkun tila täyttää tänä kesänä 10 vuotta. Juhlimme synttäreitä sunnuntaina 7.7 klo 11 alkaen. Tarjoamme asiakkaille mansikkakakkukahvit / -teet / -mehut. Tervetuloa viettämään synttäreitä kanssamme!
  Lue lisää
 • Kesäkahvio
  Kesäkahvio avataan 29.6.2019
  Lue lisää
 • Hämeenlinnan Joulumarkkinat Elenia-areenalla
  Peltosirkun tila osallistuu Hämeenlinnan Joulumarkkinoille Elenia-areenalla 8 - 9.12. Meiltä saat kaikki Peltosirkun herkulliset jouluiset marjaherkutkotiin vietäväksi! Tervetuloa ostoksille!
  Lue lisää
 • Wanhan Sataman Joulumarkkinat Helsingissä
  Peltosirkun tila osallistuu Wanhan Sataman Joulumarkkinoille Helsingissä 5 - 9.12.2018. Markkinoilla on saatavilla Peltosirkun tilan jouluherkkuja: mansikkaglögiä, marjahilloja, -mehuja ja -kastikkeita, valkosipullia ja kuivattu lehtikaalia. Tervetuloa!
  Lue lisää
 • Kiitos kaikille satokaudesta 2018!
  Satosi 2018 on päättymässä. Jatkamme vielä tilalla syystöitä useiden viikkojen ajan ja valmistaudumme syksyyn ja talveen. Kiitos tästä kesästä, hyvää syksyä ja alkutalvea! Tapaamisiin Joulupuodissa joulukuussa!
  Lue lisää
 • Satokausi 2018 päättyy
  Vadelmakausi päättyy ja marjatilan suoramyynti sulkeutuu. Poimimme viimeisiä vadelmia vain tilauksiin. Vadelma, kuten muutkin marjat kypsyivät normaalia aikaisemmin tänä kesänä helteiden vuoksi. Siten myös tunnelivadelman satokausi päättyy normaalia aikaisemmin.
  Lue lisää
 • Muutoksia aukioloaikoihin
  Koska koulujen alettua asiaksmäärät pienenevät huomattavasti, on myymälä avoinna maanantaista torstaihin vain tilausten ja varausten mukaisest; muuten suljettu. Kahvio on tuolloin suljettu. Myymälä ja kahvio ovat avoinna perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 26.8 -asti, jos vadelmaa riittää siihen asti.
  Lue lisää
 • Vadelman satokausi jatkuu noin 26.8-asti
  Vadelmaa vielä hyvin saatavilla. Teethän tilaukset ja itsepoiminnan varaukset sähköpostitse tai puhelimitse. Vadelman varauksen voi tehdä täältä kotisivujen kautta. Mustaherukan ja mansikan satokausi on päättynyt. Näitä molempia on saatavilla pakastettuna.
  Lue lisää
 • Herkkuja kahviosta!
  Tervetuloa edelleen nauttimaan mansikka-, vadelma- ja savulohivohveleista kahviostamme! Kahviosta myös omia munkkeja, kääretorttuleivoksia ja mehevää porkkanakakkua. Marja-jäätelö-buffet!!
  Lue lisää
 • Helteen aiheuttamat haasteet marjoille
  Helteet ovat aiheuttaneet ja aiheuttavat meille kaikille marjanviljelijöille suuria haasteita. Edes runsas kastelu ei auta, kun lämpötila nousee yli 30-asteen vaan marjakasvit alkavat kärsiä kuten lähes kaikki muutkin kasvit. Mansikka pehmenee nopeasti, joten marjojen kotiin viennissä pitäisi auton olla hyvin viileä ja marjat pitää pakastaa heti kotiin vietyä. Nyt marjat kypsyvät tavallista nopeammin ja kaikkien marjojen satokaudet jäävät lyhyiksi.
  Lue lisää
 • Herkkujen yö
  Olemme mukana Herkkujen yössä perjantaina 13.7 klo 18.00 - 24.00. Mansikka-, vadelma- ja kylmäsavulohivohveleita sekä marja-jäätelö -buffet. Tervetuloa herkuttelemaan!
  Lue lisää
 • Vadelmaa!
  Nyt vadelmaa saatavilla rasioina ja 2,5kg- sekä 4kg-laatikoina. Vadelmalaatikot varmimmin tilaamalla, mutta myös suoraan tilamyynnistä.
  Lue lisää
 • Vadelmaa!
  Nyt vadelmaa saatavilla rasioina ja 2,5kg- sekä 4kg-laatikoina. Vadelmalaatikot varmimmin tilaamalla, mutta myös suoraan tilamyynnistä.
  Lue lisää
 • Kahvio avautuu sunnuntaina 1.7
  Peltosirkun tilan kesäkahvio avautuu sunnuntaina 1.7. Tervetuloa herkuttemaan mansikka-, vadelma- ja kylmäsavulohivohveleilla.
  Lue lisää
 • Glen Ample -vadelma alkaa kypsyä
  Ensimmäiset vadelmat ovat alkaneet kypsyneet kasvutunneleissa. Vadelman määrä näin aluksi on vielä hyvin pieni.
  Lue lisää
 • Olemme alkaneet poimia POLKA-mansikkaa!
  Vihdoinkin! Ensimmäiset Polka-mansikat ovat kypsyneet. Pystymme näin aluksi myymään 250g (puolen litran) rasioita ja 2,5 kg -laatikoita. Näillä näkymin pääsemme myymään 5kg-mansikkalaatikoita heti Juhannuksen jälkeen.
  Lue lisää
 • Vadelmakin vauhdissa
  Myös vadelmat kypsyvät vauhdilla kasvutunneleissa. Glen Ample -vadelmassa on jo sormenpään kokoisia raakileita. Saamme todennäköisesti ensimmäiset vadelmat jo kesäkuun lopussa - heinäkuun alussa.
  Lue lisää
 • POLKA-mansikka kypsymässä
  Helteet ovat kypsyttäneet mansikkaa. Kuten tiedotusvälineissä on kerrottu, mansikkakaudesta tulee todennäköisesti tänä kesänä lyhyt. Olemme sen vuoksi istuttaneet uutta Polka-mansikkaa, jotta saamme Polkaa myös heinäkuun lopussa - elokuun alkupuolella.
  Lue lisää
 • Jouluruokien tilauslomake
  Pääset jouluruokien tilauslomakkeelle tästä etusivulta! Jouluruokien nouto 19 - 22.12 klo 12 - 18 välillä.
  Lue lisää
 • Joulupuotimme aukeaa!
  Joulupuoti on avoinna joulukuun kolme ensimmäistä viikonloppua perjantaista sunnuntaihin klo 11- 17 sekä jouluviikolla tiistaista torstaihin klo 11 - 17. Tervetuloa!
  Lue lisää
 • AUKIOLOAIKAMME MUUTTUVAT
  Olemme avoinna 14.8 -alkaen olemme auki vain TO - PE klo 12- 18, LA klo 10 - 15 ja SU klo 12 - 18.
  Lue lisää
 • Polka-mansikka loppuu kohta
  Polka-mansikan sato on loppusuoralla. Poimimme viimeiset Polkat nyt viikonlopun aikana. Myös mustaherukan sato on loppumassa. Olemme istuttaneet mustaherukan vain 3 vuotta sitten, niin satomäärä oli vielä melko pieni. Vadelmaa on saatavilla ja poimittavissa vielä elokuun ajan.
  Lue lisää
 • Vielä Polka-mansikkaa saatavilla!
  Tänä keväänä istutetut Polka-mansikat tuottavat nyt satoa. Poimimme sateella kasvutunneleista, niin sade ei haittaa. Mansikan itsepoiminta sadesäällä kasvutunneleissa! Glen Ample -vadelmaa kypsyy hyvin; poimittuna tai itse poimien - vadelmakin sateelta suojassa kasvutunneleissa. Pari vuotta sitten istutetut Ben Tron -mustaherukat ovat alkaneet tuottaa suurimarjaista herkullista ja superterveellistä mustaherukkaa! Pomimme Ben Tronin käsin pakastus-, syönti-, koriste- tai "Biohakkerin" -terveysmarjaksi.
  Lue lisää
 • Mansikan itsepoiminta!
  Mansikan itsepoiminta on täydessä vauhdissa! Itsepoimtaa tehdään sekä avomaalla että kasvutunneleissa. Kasvutunneleista poimitaan sateella ja niin kauan kuin itsepoimintaan varatuissa tunneleissa riittää mansikka. Joissain mansikkariveissä on valitettavasti paljon rikkakasveja. Ainoa keino poistaa ne on kitkentä. Valitettavasti emme ehtineet kitkeä koko itsepoiminta-aluetta ennen poimintakauden alkua.
  Lue lisää
 • LOUNASPÄIVÄT 12 - 15.7.2017, klo 11 - 15.
  Oululainen kokki vierailee kahviosamme, tervetuloa lounaalle!! Menu: 12.7 Juustoinen porokeitto, 13.7 Itämainen kanakeitto, 14.7 Borssikeitto kanalla ja lauantaina 15.7 Kermainen lohikeitto! Joka päivä myö; salaatit: Coleslaw, savukalaperunasalaatti, marinoidut kasvikset, tsatsiki ja oululainen talon kastike. Juomat. Ohrarieskaa. Jälkiruokana kahvi/tee ja mansikkaa vaniliakermavaahdolla. Hinta 9€. Kaikki laktoosittomia.
  Lue lisää
 • Itsepoiminta alkaa rajoitetusti
  Aloitamme itsepoiminnan rajoitetusti mansikkatunnelista, sitten avomaalta. Kylmä sää on viivästyttänyt satoa. Voimme ottaa ensialkuun rajallisen määrän itsepoimijoita ajanvarauksella! Varaathan ajan mansikan itsepoiminnalle kasvutunnelista soittamalla marjatilalle p. 050 463 5533.
  Lue lisää
 • Ekstraluokan Polka kypsyy kasvutunneleissa
  5-kg -laatikoita nyt hyvin saatavilla! Nyt kannattaa pakastaa talven mansikat. Polka-mansikat ovat huippulaatua ja herkullisen makuisia, kun poimimme ne kasvutunneleista sateelta suojassa.
  Lue lisää
 • Polka-mansikkaa jo saatavilla!
  Aurinkoiset päivät ovat alkaneet kypsyttää Polka-mansikkaa kasvutunneleissa. Ekstralaatuista Polka-mansikkaa on saatavilla rasiamarjana ja 5 kg-laatikoissa heti maanantaina 3.7. Varmistathan suuremmat määrät soittamalla. Otamme tilauksia vastaan sekä puhelimitse että sähköpostitilauksina täältä kotisivujen kautta.
  Lue lisää
 • Herkkujen yö Hauholla perjantaina 14.7.2017
  Perinteinen Herkkujen Yö järjestetään Hauholla myös tänä vuonna. Peltosirkun tila on mukana Herkkujen Yössä. Valmistamme mansikka-, vadelma- ja kylmäsavulohivohveleita. Kahviostamme löytyy myös kahvia ja herkullisia kahvileipiä; mm. vadelmahyydekakkua.
  Lue lisää
 • Joulu lähestyy
  Valmistamme parhaillaan mansikkaglögiä Joulupuotiin. Kohta sitä saa!
  Lue lisää
 • Vielä vadelmaa saatavilla!
  Vadelmaa vielä reilusti saatavilla! Sekä itse poimien valmiiksi poimittuna. Saatavilla pientä määrä myöhäissadon Malvina-mansikkaa rasiamansikkana. Lehtikaalia, tomaattia, kesäkurpitsaa ja kurkkua!
  Lue lisää
 • Vadelmakauden loppurysäys
  Vadelmalaatikot tarjouksessa 6.-14.8: 35 € / 2,5 kg laatikko, 65 € / 2 laatikkoa. Vadelman itsepoiminta: Kun poimit yli 5 kiloa, saat hinnasta 15 % pois. Vadelmaa poimitaan kasvutunneleista, joten vesisadekaan ei haittaa.
  Lue lisää
 • Vadelmatilanne 21.7.2016
  Kesäiset ilmat ovat kypsyttäneet Glen Ample -vadelmia runsaasti! Vadelmia on saatavilla sekä 2,5 kg että 4 kg laatikoita. Vadelmalaatikoita voi tilata vielä samalle päivälle, jos tilauksen tekee puhelimitse ennen klo 12. Kotisivujen tilaukset on tehtävä kaksi vuorokautta aikaisemmin. Vadelmaa pääsee myös itse poimimaan. Itsepoimintaan voi varata ajan puhelimitse. Toki myös ilman ajanvarausta voi mahdollisesti päästä poimimaan pieniä määriä.
  Lue lisää
 • Mansikkatilanne 14.7.2016
  Polka-mansikan pääsadosta poimitaan nyt viimeisiä mansikoita. Polkan 2-sato, eli tänä vuonna istutettu Polka-mansikka on alkanut hitaasti kypsyä. 2-sadon määrä on riippuvainen säistä. Pieni osa 2-sadosta tulee kasvutunneleista, niin saamme ainakin hyvälaatuista rasiamarjaa joka päivä.
  Lue lisää
 • Mansikan pääsato etenee vauhdilla
  Polka-mansikan pääsato on ollut kolme viikkoa etuajassa viime kesään verrattuna. Pääsadon mansikat alkavat kohta olla loppusuoralla; olethan nopea! 5 kg-laatikoiden varaus vain puhelimitse, niin voidaan sopia mahdollinen toimituspäivä. Kakkossadon Polka alkaa kypsyä viikon sisällä. Itsepoimittavaa mansikkaa olisi vielä runsaasti. Sateet alkavat tehdä tuhojaan, joten tulethan pian poimimaan. Glen Ample -vadelman itsepoiminta kasvutunneleista alkaa torstaina 7.7. Itsepoiminta ajanvarauksella soittamalla.
  Lue lisää
 • Polka-sato parhaimmillaan
  Polka-mansikkaa kypsyy vauhdilla! Tänään ja huomenna tulevat sateet heikentävät itsepoimintamansikan laatua. Itsepoiminta aloitetaan tänään klo 9. 5 kg laatikoita saatavilla heti! Poimimme rasia ja laatikkomansikoita kasvutunneleista niin kauan kuin marjaa riittää. Varmista suurempien määrien saatavuus muutamaa tuntia aikaisemmin. Laatikkotilaukset myös kotisivujen kautta. Tervetuloa joko poimimaan itse tai ostamaan valmiiksi poimitut mansikat!
  Lue lisää
 • Makeaa Polka-mansikkaa jo saatavilla!
  Makea Polka-mansikka on alkanut kypsyä! Tilamyynti avoinna Juhannusviikolla arkisin klo 10 - 18, Juhannusaattona klo 10 - 12 ja Sunnuntaina klo 12 - 17. Tervetuloa mansikkaostoksille!
  Lue lisää
 • Tilamyynti ja kesäkahvio avaan 27.6.2016
  Tilamyynti ja kesäkahvio avataan 27.6.2016. Tilamyynnin aukioloajat tulevat olemaan: - Arkisin: klo 9 - 18 - Lauantaisin: klo 9 - 15 - Sunnuntaina: klo 11 - 18 Kesäkahvion aukioloajat tulevat olemaan: - Arkisin: klo 10 - 17, paitsi keskiviikkoisin: klo 10 - 21 - Lauantaisin: klo 10 - 15 - Sunnuntaina: klo 11 - 17
  Lue lisää
 • Joulupuoti avoinna 11.12. - 22.12.2015
  Joulupuoti on avoinna perjantaista sunnuntaihin 11 – 20.12.2015 sekä maanantaina ja tiistaina 21-22.12.2015. Myynnissä jouluisia marjaherkkuja ja kahviossa höyryävää mansikkaglögiä ja joulupuuroa. Tervetuloa Joulun tunnelmaan! Olemme Hämeen Linnassa Tuomaan markkinoilla lauantaina 12.12.2015. Voit tulla ostamaan Linnan Tykkitornista myyntipöydältämme mansikkaglögiä, mehuja, hilloja, soseita, kuivattua lehtikaalia ja valkosipulia!
  Lue lisää
 • Mansikan ja vadelman itsepoiminta on päättynyt
  Myymme rasiamarjaa myymälän ollessa auki. Pyrimme hoitamaan saamamme mansikkalaatikkotilaukset, mutta uusia tilauksia emme voi ottaa enää vastaa, koska suuret sateet verottivat mansikan määrää ja kasvua. Vadelman satokausi alkoi kasvutunnelissa jo heinäkuun alussa, joten senkin satokausi lähenee loppuaan. Vadelman itsepoiminta on päättynyt. Voimme ottaa vielä pieniä vadelmalaatikkotilauksia.
  Lue lisää
 • Sateet aiheuttavat haasteita
  Pilviset päivät ja runsaat sadekuurot hidastavat mansikan ja vadelman kypsymistä. Lisäksi avomaalla on jo homeisia mansikoita, mikä vaikeuttaa itsepoimintaa. Poimimme kypsymistahdin mukaan mansikkaa kasvutunneleista ja poutasäällä avomaalta, mutta voimme ottaa laatikkotilauksia vain rajoitetusti ja säävarauksella. Myös vadelman itsepoiminta on rajoitettua. Tänä keväänä istutetut uudet Polka-mansikat alkavat kypsyä ja niistä olisi tulossa satoa, jos vaan säät sallivat.
  Lue lisää
 • Myös vadelman satokausi on alkanut
  Erityisen hyvälaatuista ja suurta Glen Ample -vadelmaa kypsyy kasvutunneleissa. Vadelma on varattavissa 2,5 kg ja 4 kg -laatikoittain. Vadelman itsepoiminta ajanvarauksella joko soittamalla tai sähköpostilla.
  Lue lisää
 • Mansikan itsepoiminta on alkanut!
  Mansikan itsepoiminta-aikaa ei tarvitse varata, mutta kiivaampaan poiminta-aikaan itsepoimintarivit saattavat olla vähissä iltapäivällä.
  Lue lisää
 • Viiden kilon mansikkalaatikot nyt saatavilla!
  Ensimmäisiä viiden kilon mansikkalaatikoita saatavilla! Voit lähettää tilauksen täältä kotisivuilta: Kesätuotteiden varaus tai voit soittaa numeroon 050 463 5533.
  Lue lisää
 • Mansikoiden satotilanne 26.6.2015:
  Mansikat kypsyvät erittäin hitaasti tänä kesänä kylmän ja vähäaurinkoisen sään vuoksi! Mansikkapellolla on paljon kukkia ja raakileita, mutta raakileet eivät edes punerra. Pääsemme poimimaan ensimmäisiä rasiamansikoita todennäköisesti vasta heinäkuun alussa tai heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Pääsatokausi alkaa näillä näkymin vasta 13.7 –alkavalla viikolla
  Lue lisää
 • Nippusipuleiden poiminta on alkanut.
  Olemme vieneet nippusipuleita Tiiriön Prismaan ja Hauhon S-Markettiin. Myös lehtikaali on kasvanut poimintakokoon.
  Lue lisää
 • Joulupuoti tarjoaa jälleen Joulun tunnelmaa!
  Joulupuoti on avoinna perjantaista sunnuntaihin kahtena viikonloppuna ennen Joulua. Myynnissä jouluisia marjaherkkuja ja kahviossa höyryävää mansikkaglögiä ja joulupuuroa. Tervetuloa Joulun tunnelmaan!
  Lue lisää
 • Marjan määrä vähenee. Olemme avoinna viikonloppuisin.
  Poimimme rasiamansikkaa vielä pientä määrää. Myös vadelmaa saadaan myyntiin vähäsen. Varaathan rasiamansikan ja vadelmalaatikot mielellään etukäteen. Kun koulut alkavat, marjatilan myynti ja kahvio ovat auki perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 24.8 asti. Lauantaina 16.8 marjatila on kiinni, koska olemme silloin myymässä Hämeenlinnassa Härkätien markkinoilla. Menemme myös Lepaan näyttelyyn 14 - 16.8 myymään oman tilan ja lähitilojen tuotteita.
  Lue lisää
 • Mansikkaa vielä saatavilla tilauksesta
  Mansikka on hyvin vähissä. Pientä määrää itse poimien. Yksittäisiä 5-kg laatikoita tilauksesta vielä muutaman päivän ajan. Vadelmalaatikoita (2,5 kg tai 4 kg) tilauksesta ja vadelmaa myös rasiamarjana. Vadelman itsepoiminta-ajat ajanvarauksesta. Tilalta myös siikli-perunaa, hernettä, nippusipulia, lehtikaalia, kesäkurpitsaa, mansikkamehua ja hilloja.
  Lue lisää
 • Herkullisia vohveleita kesäkahviosta!
  Kesäkahviosta herkulliset mansikka- ja kylmäsavuvohvelit! Päivittäinen lounas (esim. höyryävä keitto) klo 11 - 14.
  Lue lisää
 • Makoisaa mansikkaa edelleen saatavilla!
  Itsepoiminta parhaillaan menossa. 5 kilon laatikoita saa varattua, myös vadelmalaatikoita voi alkaa varailla (2,5 ja 4 kg). Vadelman itsepoiminta alkaa myöhemmin. Varaa aika poiminnalle!
  Lue lisää
 • Kylmä ja sateinen sää hidastaa mansikan kypsymistä.
  Poimimme parhaillaan pientä määrä Polka-mansikkaa kasvutunneleista ja myymme rasiamansikkana. Avomaan mansikka alkaa (toivottavasti!) kypsyä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, jonka jälkeen alamme saada 5 kg -laatikoita myyntiin oletettavasti 10 - 12.7 -alkaen. Itsepoiminta pääsee mahdollisesti alkuun samoihin aikoihin. Tiedotamme tilanteesta!
  Lue lisää
 • Sivut vielä työn alla!
  Uudet sivumme ovat auki, mutta vielä hieman keskeneräiset. Lisäämme sisältöä sisäsivuille niin pian kuin mahdollista. Kiitämme sinua kärsivällisyydestä!
  Lue lisää

  

Ajankohtaista

 • Tilanne 14.12.2019:

 • Marjatilan Joulupuoti ja Joulukahvio avoinna torstaista sunnuntaihin. Lämpimästi tervetuloa!  

 • Olemme Hämeenlinnassa Hämeen Linnassa Tuomaan markkinoilla 14 - 15.12! Linnassa hieno juhlavalaistus!

 • Mansikkaglögiä saatavilla pääkaupunkiseudulla Sesonkipuodissa Kauppakeskus Kaaressa. 

 • Oman tilan pakastettua mansikkaa, vadelmaa, karhunvadelmaa ja mustaherukkaa sekä oman tilan valkosipulia ja sipulia sekä kuivattua lehtikaalia ja lipstikkaa saatavilla Joulupuodissa marjatilalla. 

Peltosirkun marjat