Ota yhteyttä

Sähköposti: info@peltosirkuntila.fi

Puhelin:
050 463 5533

Slideshow

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

 Tule viettämään aikaa Peltosirkun tilalle, jossa sinua palvelee iloinen henkilökunta. Astu peremmälle ja nauti kahvion tarjoamia suussa sulavia herkkuja, tule marjatilalle ja osta mansikoita kotiin vietäväksi joko valmiiksi poimittuna tai myöhemmin kesällä itse poimien! Myynnissä myös kauden lähivihanneksia, oman kahvion tuotteita, omia marjajalosteita ja hämäläisen myllyn tuotteita sekä lahjatavaroita. 

 Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa. Marjamme eivät siten ole luomumarjoja. Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä. Lisäksi poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään myyntiin. Muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten. 


Tiedotteet

 • Vielä Polka-mansikkaa saatavilla!

  Tänä keväänä istutetut Polka-mansikat tuottavat nyt satoa. Poimimme sateella kasvutunneleista, niin sade ei haittaa. Mansikan itsepoiminta sadesäällä kasvutunneleissa! Glen Ample -vadelmaa kypsyy hyvin; poimittuna tai itse poimien - vadelmakin sateelta suojassa kasvutunneleissa. Pari vuotta sitten istutetut Ben Tron -mustaherukat ovat alkaneet tuottaa suurimarjaista herkullista ja superterveellistä mustaherukkaa! Pomimme Ben Tronin käsin pakastus-, syönti-, koriste- tai "Biohakkerin" -terveysmarjaksi. 

    Takaisin
  1 kommentti:
  Tuula Puntila    17:58:49 04.08.2017
  Vieläkö ensi viikon lopulla (12-13.8.) saa mansikoita. Pitääkö tilata laatikko jos hakee lauantaina tai sunnuntaina? tpuntila@kolumbus.fi
  Vastaa kommenttiin:
  Kommentoi:
 •   Arkisto

  

Ajankohtaista

 • Tilanne 14.12.2019:

 • Marjatilan Joulupuoti ja Joulukahvio avoinna torstaista sunnuntaihin. Lämpimästi tervetuloa!  

 • Olemme Hämeenlinnassa Hämeen Linnassa Tuomaan markkinoilla 14 - 15.12! Linnassa hieno juhlavalaistus!

 • Mansikkaglögiä saatavilla pääkaupunkiseudulla Sesonkipuodissa Kauppakeskus Kaaressa. 

 • Oman tilan pakastettua mansikkaa, vadelmaa, karhunvadelmaa ja mustaherukkaa sekä oman tilan valkosipulia ja sipulia sekä kuivattua lehtikaalia ja lipstikkaa saatavilla Joulupuodissa marjatilalla. 

Peltosirkun marjat