Slideshow (100%x100%)

marjaTILAnne 05.10.2020:

 Peltosirkun tilan tilamyynti on sulkeutunut kesältä 2020. Kiitos asiakkaille ja työntekijöille tästä kesästä! Pakastettua mansikkaa, vadelmaa ja karhunvadelmaa saatavilla!

Marjatilanne 05.10.2020

MANSIKKA

Mansikan satokausi on päättynyt tältä kesältä. Pakastettua mansikkaa on saatavilla kannattomana sekä kannallisena smoothie-mansikkana! 

VADELMA

Vadelman satokausi on päätynyt tältä kesältä. Pakastettua vadelmaa on hyvin saatavilla! 

MUSTAHERUKKA

Suurten ja makeiden Ben Tron ja Ola -mustaherukoiden satokausi päättynyt. Mustaherukoilla oli tänä kesänä niin suuri kysyntä, että meillä ei jäänyt yhtään mustaherukkaa myytäväksi pakastettuna. 

KARHUNVADELMA

Karhunvadelman satokausi on päätynyt tältä kesältä. Pakastettua karhunvadelmaa on hyvin saatavilla.

 
 

Ajankohtaista

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

Tule viettämään aikaa Peltosirkun tilalle, jossa sinua palvelee iloinen henkilökunta. Astu peremmälle ja nauti kahvion tarjoamia suussa sulavia herkkuja, tule marjatilalle ja osta mansikoita kotiin vietäväksi.

Myynnissä on myös kauden lähivihanneksia, omia marjajalosteita, eineksiä sekä lahjatavaroita. Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa.

Marjamme eivät siten ole luomumarjoja. Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä.

Poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään tuoremyyntiin - muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten.

Miksi peltosirkun tilalle?

poimi tunneleissa myös sadepäivinä

Meillä itsepoiminta on mahdollista kasvutunneleissa. Mansikkaa ja vadelmaa voi poimia siis myös sadepäivinä ilman että kastut ja marjat kastuvat!

Vähemmän torjunta-aineita

Tunneliviljelyn avulla voimme tehdä marjojen kasvin-suojelun kemiallisen kasvisuojelun sijaan käyttämällä biologisia menetelmiä. Petopunkit ovat ja luonnon ovat "petoeläimet" kuten leppäkertut ovat meillä ahkeria kasvuston suojelijoita! 

Tilaa tuotteitamme myös kotiin

Voit tilata meiltä mehuja, hilloja ja glögiä sekä sesonkiruokia kuten kaalilaatikkoa, jouluruokia, lihapullia sekä muutamia leivonnaisia. Kesäsesonkina voit tilata meiltä tuoremarjat etukäteen.

Pidempi satokausi

Aikastamme ja myöhennämme normaalia satokautta ja suojelemme marjasatoa sateilta kasvutunneleiden avulla.

ihana kesäkahvio

Vietä kesäpäivää ja piipahda nauttimassa kahviossamme oman tilamme herkkuja marjan poiminnan lomassa.