Slidesow (100%x100%)

Nyt saatavilla kaikki marjojamme: mansikkaa, vadelmaa, karhunvadelmaa ja mustaherukkaa!

Pakastukseen hyvin sopivan Magnumia on vielä saatavilla.  5kg-laatikoiden tilaukset olisi hyvä tehdä päivää - paria aiemmin, jotta voimme varata riittävän määrän mansikkaa tilauksille.  

Makean Ben Tron mustaherukan kausi menee nopeasti ohi. Nyt saatavilla käsin poimittua mustaherukkaa sekä laatikoissa että rasioissa! Nyt on hyvä hetki pakastaa vitamiinit talveksi! 

Muita marjalaatikoita saatavilla seuraavaksi päiväksi. Tervetuloa ostoksille! 

Kesäkahviomme on avoinna ja tarjolla on sekä suolaista että makeaa omasta keittiöstä! 

Peltosirkun Tilan elintarvikkeita on saatavilla tilauskaupastamme!

MANSIKKA

Mansikkaa on myynnissä 500g rasioissa sekä 2,5kg- että 5kg- laatikoissa. Laatikkomansikkaa on saatavilla ainakin vielä viikoilla 30 ja vähän myös viikolla 31. Teethän tilauksen joko nettisivuilla olevalla tilauslomakkeella tai soittamalla aukioloaikana. Teemme mansikkalaatikot siten, että mansikat on laatikossa rasioissa, jolloin mansikan laatu pysyy parempana. 

Mansikan itsepoiminta on päättynyt. Itsepoiminnan kausi oli hyvin lyhyt tänä kesänä talvivaurioiden ja Polkan laadun heikkenemisen vuoksi. 

VADELMA

Vadelmaa on saatavilla 200g-rasioissa sekä 2kg-, 2,5kg- ja 4kg- laatikkoissa.  Vadelman itsepoiminta on alkanut! Vadelman taimimateriaali oli tänä vuonna tavallista heikompaa, niin todennäköisesti vadelman satokausi jää lyhyeksi ja vadelman itsepoiminnan aika on rajallinen. Vadelma itsepoimintaan vain ajanvarauksella. Hinta 10,30€/kg. 

MUSTAHERUKKA

Makea Ben Tron -mustaherukka on kypsynyt! Sitä on saatavilla sekä rasiamarjana että laatikoina. Mustaherukan kausi tulee tänä kesänä olemaan lyhyt. Kaikki mustaherukka on kypsynyt lähes yhtäaikaa, niin todennäköisesti mustaherukan satokausi päättyy heinäkuun loppuun mennessä. Mustaherukkatilaukset kannattaa hoitaa ripeasti, että ehtii saada terveelliset marjat pakkaseen. Myös mustaherukan itsepoiminta on mahdollista! 

KARHUNVADELMA

Musta kaunotar, karhunvadelma on kypsynyt! Tänä vuonna viljelyssä on makea Sweet Royalle -lajike. Karhunvadelmaa on saatavilla sekä rasiamarjana että 1,75 kg laatikkoissa. tule maistamaan! Yllätyt, kuinka herkullinen marja tämä on. Karhunvadelma sopii erittäin hyvin pakastukseen, koska se ei ole samalla tavalla ontto sisältä kuten vadelma. Tämän vuoksi karhunvadelma pysyy pakastettaessa hyvin ehjänä. 

 
 

Ajankohtaista

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

  

Miksi peltosirkun tilalle?

oSUURIN OSA MARJOISTAMME KASVAA KASVUtunneleissa

Kasvatamme lähes kaiken mansikan ja kaiken vadelman ja karhunvadelman kasvutunneleissa. Näin marjat säästyvät sateilta ja homeilta ja niiden laatu pysyy hyvänä. Mustaherukka on avomaalla, mutta poimimme sitä vain poutapäivinä, jos mahdollista. 

VAIN BIOLOGISIA JA LUOMUVLJELyN torjunta-aineita

Käyttämme biologisia ja luomuviljelyn kasvinsuojelun menetelmiä. Tunneliviljely mahdollistaa tämän kemiallisen kasvisuojelun sijaan. Petopunkit ja ja muut "petoeläimet", jopa leppäkertut ovat meillä ahkeria kasvuston suojelijoita! Koska emme tee homeruiskutuksia, niin erityisesti Polka-mansikkamme säilyvyys on heikompaa kuin tehoviljellyn Polkan säilyvyys. Käytämme normaaleja kastelulannoitteita, joten emme ole luomutila. 

Tilaa tuotteitamme myös kotiin

Voit tilata meiltä mehuja, hilloja ja glögiä sekä sesonkiruokia kuten kaalilaatikkoa, jouluruokia, lihapullia sekä muutamia leivonnaisia. Kesäsesonkina voit tilata meiltä tuoremarjat etukäteen.

Pidempi satokausi

Aikastamme ja myöhennämme normaalia satokautta ja suojelemme marjasatoa sateilta kasvutunneleiden avulla.

ihana kesäkahvio

Vietä kesäpäivää ja piipahda nauttimassa kahviossamme oman tilamme herkkuja. Erityisesti meidän marjavohvelit ovat olleet hyvin suosittuja ja pidettyjä.