Slidesow (100%x100%)

Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Kiitos asiakkaille vuodesta 2021!

Peltosirkun Tilan elintarvikkeita on saatavilla tilauskaupastamme!

MANSIKKA

Vaikean mansikan satokauden vuoksi saimme pakastettua vain vähän rasiamansikkaa, joka alkaa olla kohta lopussa. Mehumansikka on toistaiseksi saatavilla, voit tiedustella soitamalla tai sähköpostitse.

VADELMA

Pakastettua vadelmaa on hyvin saatavilla 200g rasioissa ja tilaukset voi tehdä kotisivulta tai soittamalla. Myös mehumarjaa saatavilla, voit tiedustella soitamalla tai sähköpostitse.

MUSTAHERUKKA

Mustaherukka on saatavilla kesällä 2022, kun seurava sato kypsyy.

KARHUNVADELMA

Karhunvadelma mehumarjana hyvin saatavilla, voit tiedustella soitamalla tai sähköpostitse. 

 
 

Ajankohtaista

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

Tule viettämään aikaa Peltosirkun tilalle, jossa sinua palvelee iloinen henkilökunta. Astu peremmälle ja nauti kahvion tarjoamia suussa sulavia herkkuja, tule marjatilalle ja osta mansikoita kotiin vietäväksi.

Myynnissä on myös kauden lähivihanneksia, omia marjajalosteita, eineksiä sekä lahjatavaroita. Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa.

Marjamme eivät siten ole luomumarjoja. Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä.

Poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään tuoremyyntiin - muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten.

Miksi peltosirkun tilalle?

oSUURIN OSA MARJOISTAMME KASVAA KASVUtunneleissa SATEELTA SUOJASSA

Kasvatamme lähes kaiken mansikan ja kaiken vadelman ja karhunvadelman kasvutunneleissa. Siten nämä marjamme säästyvät sateilta ja homeilta ja voimme poimia ja myydä hyvälaatuista marjaa. Mustaherukka on avomaalla, mutta keräämme sitä vain poutapäivinä, jolloin senkin laatu pysyy hyvänä. 

Vähemmän torjunta-aineita

Tunneliviljelyn avulla voimme tehdä marjojen kasvin-suojelun kemiallisen kasvisuojelun sijaan käyttämällä biologisia menetelmiä. Petopunkit ja luonnon omat "petoeläimet" kuten leppäkertut ovat meillä ahkeria kasvuston suojelijoita! 

Tilaa tuotteitamme myös kotiin

Voit tilata meiltä mehuja, hilloja ja glögiä sekä sesonkiruokia kuten kaalilaatikkoa, jouluruokia, lihapullia sekä muutamia leivonnaisia. Kesäsesonkina voit tilata meiltä tuoremarjat etukäteen.

Pidempi satokausi

Aikastamme ja myöhennämme normaalia satokautta ja suojelemme marjasatoa sateilta kasvutunneleiden avulla.

ihana kesäkahvio

Vietä kesäpäivää ja piipahda nauttimassa kahviossamme oman tilamme herkkuja. Erityisesti meidän marjavohvelit ovat olleet hyvin suosittuja ja pidettyjä.