Viljeltävät marjat

Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa. Marjamme eivät siten ole luomumarjoja.

Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä. Lisäksi poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään myyntiin. Muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten. 

Viljelemme tilallamme erilaisia lajikkeita mansikasta ja vadelmasta. Lisäksi kasvatamme myös karhunvadelmaa sekä mustaherukkaa. Kesäaikana valikoimiimme kuuluu myös muita vihanneksi vaihdellen. Tuotteitamme voi myös tilata etukäteen kotiin toimituksena tai noutaa sovittuna aikana.

 • Mansikka
  Lajikkeet Päälajikkeemme on Magnum, joka voitti kesällä 2021 Helsingissä tehdyssä makuvertaillussa. Se sopii hyvin syöntiin ja tuorekäyttöön sekä p..
  Lue lisää
 • Vadelma
  Lajikkeet Viljelemme suurikokoista ja hyvänmakuista Glen Ample –vadelmaa. Se menestyy hyvin huonosti Suomen talvissa, joten Glen Ample kasvaa meillä..
  Lue lisää
 • Mustaherukka
  Mustaherukka eli mustaviinimarja on marjapensas, jonka sato on maistuvaa ja erittäin terveellistä. Mustaherukan C-vitamiinipitoisuus on parempi kuin a..
  Lue lisää
 • Karhunvadelma
  Karhunvadelma on vatukoihin kuuluva kasvi, joka tuottaa mustia, marjan tapaisia hedelmystöjä. Valkoinen kukinta on näyttävä ja luumarjoista muodostuva..
  Lue lisää
 • Vihannekset
  Valkosipuli, lehtikaali, nippusipuli, kesäkurpitsa, yrtit. Tilaltamme saa kesäkautena myös monenlaisia vihanneksia ja yrttejä. Valikoimamme vaihtel..
  Lue lisää

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

Peltosirkun Tila – Alvettulantie 427, 14680 Alvettula –  info@peltosirkuntila.fi