Toimitusehdot

Kiitos, että olette tulleet asioimaan Peltosirkun tilan tilauskaupassa.

Tilauskaupassa asioiminen edellyttää kaupan ehtojen hyväksymistä.

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen Peltosirkun tilauskaupasta hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. 

OSTAMINEN JA TUOTETIEDUSTELU

Ostaminen tapahtuu valitsemalla tuotteita tilauskoriin ja lähettämällä kori meille. Kohdassa ” Lisätietoja ” voi lähettää tuotteisiin liittyviä kysymyksiä sekä noutoajan toivomuksen. Samoin on mahdollisuus tiedustella tuoremarjojen ja pakastemarjojen saatavuutta sekä hintoja.

TILAUKSEN LÄHETTÄMINEN

Kun tilauskori on valmis asiakas lähettää tilauksen tietoineen meille ja kun tilaus saapuu, olemme teihin yhteydessä. Tilauksen yhteydessä voitte esittää toivomuksenne yhteydenottotavasta (puhelu, sähköposti, tekstiviesti).

PALAUTE JA TILAUSVAHVISTUS

Tilausvahvistuksessa yhteydenoton myötä vahvistetaan tilatut tavarat, saatavuus ja hinta. Jos tilatut tavarat eivät ole saatavilla varastosta, niille ilmoitetaan saatavuus ja toimitusaika. Jos tilausmäärää ei voida heti toimittaa, sille ehdotetaan jälkitoimitusta tai korvaavaa tuotetta. Vahvistuksessa olevat tiedot ja määrät voivat erota tilauksen tiedoista marjojen päivän saatavuuden muutosten vuoksi.

MAKSAMINEN

Hyväksytyn tilausvahvistuksen jälkeen tuotteet maksetaan tilalta noudettaessa, kotiintoimituksen yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla tai sovitusti yritysasiakkaiden osalta laskulla.

TILAUKSEN VOIMAANTULO

Tilaus tulee voimaan, kun olemme vahvistaneet tilauksen, asiakas on hyväksynyt vahvistukseen sekä suorittanut maksun sovitulla tavalla.

NOUTO TAI TOIMITUS

Tilaus toimitetaan asiakkaan haluamalla tavalla. Tuotteet voi noutaa tilaltamme tai ne voidaan tarvittaessa toimittaa kotiin. Kotiin toimituksen toimituskulut veloitamme verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen mukaan tuotteiden maksun yhteydessä.
 

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

Peltosirkun Tila – Alvettulantie 427, 14680 Alvettula –  info@peltosirkuntila.fi