Slideshow (100%x100%)

marjaTILAnne 10.8.2020:

Mansikan satokausi on päättynyt. Mustaherukkaa on saatavilla rasioissa vain parin päivän ajan. Vadelman ja karhunvadelman satokaudet ovat täydessä vauhdissa! Lue lisää Marjatilanne -osiosta!

Marjatilanne 3.8.2020

MANSIKKA

Mansikan satokausi on päättynyt tältä kesältä. Pakastettua mansikkaa on saatavilla kannattomana sekä kannallisena smotthie-mansikkana. 

VADELMA

Vadelmaa on hyvin saatavilla rasiamarjana sekä tilattavissa 2,5kg- ja 4kg-laatikoissa. Vadelman itsepoiminta on menossa. Muistathan varata ajan vadelman itsepoiminnalle. Tällä hetkellä itsepoiminta-ajan saa jopa samalle päivälle. 

MUSTAHERUKKA

Suurten ja makeiden Ben Tron -mustaherukoiden satokausi päättyy parin päivän kuluttua. Vain rasiamustaherukkaa saatavilla. 

KARHUNVADELMA

Karhunvadelmalla on pääsatokausi menossa. Sitä on saatavilla päivittäin rasiamarjana sekä myös 1,75kg-laatikkoina. Varmemmin saat 1,75kg-laatikot etukäteen varaamalla. 

 
 

Ajankohtaista

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

Tule viettämään aikaa Peltosirkun tilalle, jossa sinua palvelee iloinen henkilökunta. Astu peremmälle ja nauti kahvion tarjoamia suussa sulavia herkkuja, tule marjatilalle ja osta mansikoita kotiin vietäväksi.

Myynnissä on myös kauden lähivihanneksia, omia marjajalosteita, eineksiä sekä lahjatavaroita. Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa.

Marjamme eivät siten ole luomumarjoja. Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä.

Poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään tuoremyyntiin - muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten.

Miksi peltosirkun tilalle?

poimi tunneleissa myös sadepäivinä

Meillä itsepoiminta on mahdollista kasvutunneleissa. Mansikkaa ja vadelmaa voi poimia siis myös sadepäivinä ilman että kastut ja marjat kastuvat!

Vähemmän torjunta-aineita

Tunneliviljelyn avulla voimme tehdä marjojen kasvin-suojelun kemiallisen kasvisuojelun sijaan käyttämällä biologisia menetelmiä. Petopunkit ovat ja luonnon ovat "petoeläimet" kuten leppäkertut ovat meillä ahkeria kasvuston suojelijoita! 

Tilaa tuotteitamme myös kotiin

Voit tilata meiltä mehuja, hilloja ja glögiä sekä sesonkiruokia kuten kaalilaatikkoa, jouluruokia, lihapullia sekä muutamia leivonnaisia. Kesäsesonkina voit tilata meiltä tuoremarjat etukäteen.

Pidempi satokausi

Aikastamme ja myöhennämme normaalia satokautta ja suojelemme marjasatoa sateilta kasvutunneleiden avulla.

ihana kesäkahvio

Vietä kesäpäivää ja piipahda nauttimassa kahviossamme oman tilamme herkkuja marjan poiminnan lomassa.