Ota yhteyttä

Sähköposti: info@peltosirkuntila.fi

Puhelin:
050 463 5533

Slideshow

Tervetuloa Peltosirkun tilalle!

 Tule viettämään aikaa Peltosirkun tilalle, jossa sinua palvelee iloinen henkilökunta. Astu peremmälle ja nauti kahvion tarjoamia suussa sulavia herkkuja, tule marjatilalle ja osta mansikoita kotiin vietäväksi joko valmiiksi poimittuna tai myöhemmin kesällä itse poimien! Myynnissä myös kauden lähivihanneksia, oman kahvion tuotteita, omia marjajalosteita ja hämäläisen myllyn tuotteita sekä lahjatavaroita. 

 Viljelemme marjamme tehden niiden kasvisuojelun luomuviljelyn menetelmin, mutta käytämme normaaleja kastelulannoitteita tihkukastelussa. Marjamme eivät siten ole luomumarjoja. Koska emme käytä mitään homeentorjuntaa, mansikka ja vadelma eivät kestä sadetta. Sen vuoksi kaikki vadelmat ja suuri osa mansikasta ovat kasvutunneleissa sateelta suojassa. Näin voimme varmistaa mansikan ja vadelman laadun myös sateisina päivinä. Lisäksi poimitut marjat valikoidaan pakkaamossa ja vain parhaat hyväksytään myyntiin. Muut marjat erotetaan jatkojalostusta varten. 


Tiedotteet

 • Synttärit ja Herkkujen Yö

  Lämmin kiitos sekä synttärivierailijoille että Herkkujen Yön vierailijoille! Edelleenkin suosittuja herkullisia mansikka-, vadelma- ja savulohivohveleita sekä uutuutena kasvistäytevohveleita saatavilla kesäkahviossamme! Myös marja-jäätelö buffee sekä kesäisiä leivonnaisia! 

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto

  

Ajankohtaista

 • Tilanne 4.7.2020:

 • Mansikan itsepoiminta jatkuu. Polka-mansikan koko on pienentynyt ja se kypsyy niin kylmällä hitaammin, mutta pystymme joka päivä ottamaan kohtuullisen määrän itsepoimijoita. 

 • Polka-mansikkaa on poimittu jo reilut kolme viikkoa, niin sen määrä on alkanut nopeasti laskea. Tänä keväänä istutettu Polkan 2-sato alkaa kypsyä 1,5 - 2 viikonkuluttua. Otamme tällä hetkellä 5kg-laatikkotilausket tilauslistalle ja ilmoitamme, kun mansikkalaatikot saatavilla ja sovitaan samalla asiakkaan kanssa sopiva noutopäivä. 

 • Magnum- ja Malling Centenary-mansikoita saatavilla.

 • Sesonkipuoti Kauppakeskus Kaaressa ja Lintuvaaran Alepan edessä myy myös meidän mansikoita. 

 • Vadelmat alkaneet kypsyä! Rasiavadelmaa saatavilla! Vadelmalaatikoita saatavilla rajallinen määrä. Vadelman itsepoimintaan mene noin reilu viikko, jotta vadelmaa on riittävästi poimittavaksi. 

 • Myös karhunvadelma alkaa kohta kypsyä! Ja suuret ja makeat Ben Tron -mustaherukat! 

Peltosirkun marjat